معرفی 15 پادکست انگلیسی برای یادگیری زبان سفیر | mey
در امتحان، دانشآموزان باید هم به مونولوگ (یک فرد برای مدتی صحبت میکند) و هم به دیالوگ (دو نفر در حال بحث درباره یک موضوع یا گفتگو هستند) گوش دهند. این آزمون آزمایش و جستجوی شواهدی مبنی بر توانایی شما در درک ایده های اصلی و اطلاعات واقعی دقیق، نظرات و نگرش های سخنرانان، و توانایی شما در پیگیری توسعه ایده ها خواهد بود. در ادامه این مطلب درباره لیسنینگ آیلتس و راه تقویت آن صحبت خواهیم کرد. برای آشنایی بیشتر با من و عضویت در خبرنامه ایمیلی سایت به این لینک مراجعه کنید. برای آشنایی با کتابهای بیشتر، روی لینک زیر کلیک کنید.
- در اپیزود نخست از پادکست”فلسفه علم” به اجمال درباره مفهوم “فلسفه”و”علم” گفتیم و در نهایت ترکیب این دو مفهوم را که دانشی جدید است و “فلسفه علم”نام دارد را تعریف پادکست های فلسفی برای جوانان و نوجوانان کردیم.
- او زمانی که معاون پژوهشی وزیر علوم بود و حتی قبل از آن، هنگامی که انجمن ترویج علم ایران را تشکیل داد، واژه «انجمنهای ترویج علم» را بهکار برد، بهطور همزمان، مجله نجوم و مجله دانشمند هم آمدند.
- در این حد که یک هفتهای دربارۀ آن فکر کنی، خب، سرگرمکننده است.
- کتاب از سقراط تا سارتر این نویسنده تاکنون بیش از دویست و پنجاه هزار نسخه در سراسر دنیا فروخته است.
با شکلگیری مجله نجوم و فضاهای نجوم آماتوری در دهه50 در ایران، حلقه اصلی افرادی که خود را مروج علم میدانستند، بهنوعی قدرت گرفت. بعد از انقلاب، حضور فردی مثل «رضا منصوری» که واژه «ترویج علم» را از او به ارث بردهایم، در این زمینه تاثیر زیادی داشت. او زمانی که معاون پژوهشی وزیر علوم بود و حتی قبل از آن، هنگامی که انجمن ترویج علم ایران را تشکیل داد، واژه «انجمنهای ترویج علم» را بهکار برد، بهطور همزمان، مجله نجوم و مجله دانشمند هم آمدند. امثال توفیق حیدرزاده که پژمان از او نام برد، نجوم را بستر خوبی برای این میدانستند که علم را به دیگران انتقال دهد و بینش علمی افراد را بالا ببرد.
کتاب از سقراط تا سارتر
امثال «توفیق حیدرزاده» نیز در این زمینه نقش داشتند. قبل از او و قبل از انقلاب هم «انجمن نجوم آماتوری» و نشستهای آماتوری در دانشگاه پردیس و دانشگاه آذرآبادگان در این رابطه برگزار میشد. سابقه نجوم در حوزه ارتباطات علم خیلی جدی بوده؛ کسانی مثل آقای حیدرزاده و آقای باقری در مجله دانشمند و دکتر رضا منصوری، دکتر عجب شیرزاده، آقای دالکی و مرحوم قزوینی نقش پررنگی در این عرصه ایفا کردند. درنتیجه همه ما کموبیش وامدار حوزه نجوم در زمینه ترویج علم، امور ارتباطگری و تسهیلگری علم بودهایم.
گوش نیوش: جلسه اینستاگرامی پرسش و پاسخ شفای مردانگی
این کتاب بسیار ساده و روان میباشد؛ و خوب است که هرکسی، یک بار آن را بخواند. این کتاب با عنوان مغالطههای پرکاربرد یا ۴۴ ترفند کثیف برای برنده شدن در بحثها، اثری از «ریچارد پل» و «لیندا الدر» است که توسط «مهدی خسروانی» بازنویسی شده است. اگر میخواهید فریب سیاستمداران را نخورید، تفکر صحیح را بیاموزید و حتی دچار خودفریبی نشوید، مطالعۀ این کتاب به شما توصیه میشود.
Yadi Az Gozashteh
آیا تا الان به این فکر کردهاید که احتمالا چقدر زبر و زرنگ هستید و همیشه تصمیمات منطقی میگیرید؟ اگه اینطور است پس احتمالا اگر هم بهترین و منطقیترین تصمیمات را برای زندگیتان گرفته باشید احتمالا فرد واقعا شادی نیستید! را پیدا کند در غیر اینصورت یا در زندگی سردرگم میشوید و یا با تقلید از بقیه وارد مسیری میشوید که اصلا به درد شما نمیخورد. تمام سختکوشیها و هوشمندیها و زحمتهایتان به هدر خواهد رفت اگر آنها را در مسیر نادرستی به کار بگیرید. اگر دنبال پادکست روانشناسی فارسی و کاربردی هستید، هر هفته این صفحه بروزرسانی میشود… آکادمی شمسه به عنوان مرکز تخصصی آموزش، پژوهش و مطالعات هنر و علوم انسانی، اولین جلسه همه درسگفتارهای برگزار شده خود را برای آشنایی عموم علاقمندان با محتوی دوره ، به اشتراک میگذارد. باید همان ایام کارشناسی، در سال دوم که دیوید لوئیس هم با ما بود، بهتر از این میفهمیدم.